Data og Ups

Data og tele går under den passive delen av tele- og datanettverket, slik som kabler, kontakter, plugger og så videre. På fagspråket kalles det spredenett. Det er normalt i kontormiljøet, men det brukes også en del i boliger og borettslag for håndtering av signaler til TV, internet og lignende. Spredenettet er kun synlig i form av uttak og er standarisert for fremtidige funksjoner. 

Data og tele brukes av næringslivet, industrien og sameier, og er nødvendig for at den trådløse kommunikasjonen på nett skal fungere. Derfor er det avgjørende at man har et spredenett som er utviklet for fremtiden. For mange bedrifter er det kritisk at dette fungerer for å unngå driftsstand og store kostnader på grunn av forsinkelser. Velg derfor en solid leverandør. 

Hvorfor bruke Sæther Elektriske

Sæther Elektriske har lang erfaring med prosjektering og installasjon av data, tele og UPS løsninger i alle størrelser. Vi har den nødvendige kompetansen internt for å løse de fleste oppdragene på en god måte. Løsningene blir skreddersydd ut ifra deres behov og ønsker. Vi har fokus på å levere installasjoner av høy kvalitet, men til konkurransedyktige priser.

Hva er UPS?

Nødstrøm/UPS er et viktig punkt for mange bedrifter i internkontroll-forskriften. Hvilke konsekvenser vil et strømbrudd få for din bedrift?

Et nødstrømanlegg kombinert med online UPS vil gi stabil spenning i lang tid. Vi kan sammen med de største UPS-leverandørene i markedet tilby komplette pakker med risikovurdering, installering og finansiering. 

Kontakt oss, så hjelper vi dere med å finne en god løsning!