Smarthus

Vi tilbyr et stort utvalg av produkter med Z-Wave teknologi

Vårt utvalg av produkter

Smarthus er et samlebegrep på produkter som benytter seg av teknologi for å styre ulike funksjoner i huset gjennom en egen app med god brukervennlighet. Fra serien Heat-it fra ThermoFloor så tilbyr vi følgende produkter.

HEATit Varmestyring

HEATit Z-Dim

HEATit Gateaway

HEATit røykvarsler

Varmestyring

De mest avanserte termostatene snakker sammen og justerer selv varmen. Multireg Z-Wave er en elektronisk termostat med flere funksjoner og mulighet for to følere. Den innebygde trådløse funksjonen sørger for at termostatene kan jobbe i team, og sammen skape et godt inneklima i hele huset. Dette bidrar til både økt komfort og lavere strømregning

Termostatene har ingen synlige knapper eller svinghjul, kun rene flater og en berøringsskjerm som kler ethvert rom. Z-Wave-termostater utgjør en del av ditt smarthus, og inngår i systemet bestående av en kontrollenhet og ulike Z-Wave-enheter.

HEATit Z-dim

Dimmeren fra HEATit med rotasjonsdimmer passer til mange forskjellige lyskilder. Den fungerer på lav effekt uten at lyset begynner å blinke. Den passer til LED-pærer fra 1-200VA, 230V halogen pærer og LED-pærer med transformatorer.

Dimmeren er utstyr med alternativ for flerveiskobling. Dette gir deg muligheten til å slå på og dimme en pære fra en dimmer, og senere slå den av med en annen bryter. Veldig praktisk i trapper og lange ganger. 

Produktet er pen designet og gir deg full kontroll over lyset fra bryteren eller via appen fra HEATit.

HEATit røykvarsler

Heatit Z-Smoke Detector er en multifunksjonell trådløs røykvarsler for smarthussystemer. Med sine kraftige funksjoner er sensoren designet for å beskytte mot en potensiell brannfare. Med sin kompakte og strømlinjeformede design er Heatit Z-Smoke Detector et diskret tilskudd til din innredning i hjemmet og gir deg ekstra trygghet.

Heatit Z-Smoke ble laget med tanke på at sensoren skulle ha flere funksjoner og muligheter. Du kan benytte deg av valgfrie tilleggsfunksjoner som innebygd PIR-bevegelsessensor og varmesensor. Den innebygde PIR-bevegelsessensoren kan brukes til å registrere bevegelser for å lage tilpassede scener for å lyse opp for eksempel gangen midt på natten. Sensorens innebygde nødlys gir deg visuell alarm og varsel.

Heatit Z-Smoke Detector bruker den nyeste reflekterende fotoelektriske sensoren på markedet sammen med en avansert mikroprosessor for å levere optimal ytelse ved å oppdage branntilløp og varmeutvikling. Når det gjelder sikkerhet, er det ikke noe rom for kompromisser.

Multisensor

I tillegg til å kunne registrere bevegelser, kan denne enheten også måle temperatur og lysintensitet. Den er utstyrt med et akselerometer som vil oppdage endring i plassering eller eventuelle forsøk på å åpne boksen.

Bevegelsessensor

Lyssensor

Temperatursensor

Akselerometer