Send oss en forespørsel

Koronavirus (Covid-19)

Kjære kunde

Vi i Sæther Elektriske tar Korona på største alvor og vil gjøre vårt for å forebygge smitte.

Med den siste utviklingen av koronaviruset (COVID-19), er vi opptatt av å opprettholde helse og sikkerhet for våre kunder og våre medarbeidere. For å redusere sjansene for smittespredning vil vi nå i de 2 neste uken kun prioritere de serviceoppdrag som er av mer kritisk karakter som strømløst, varmegang, jordfeil etc.

Ved bestilling av serviceoppdrag o.l, så ber vi om at det oppgis om det er mistanke om sykdom, karantene eller lignende. Dette for at vi skal unngå å utsette våre montører og andre for unødig fare.

Vi tar gjerne imot bestillinger på ordinære elektroarbeider og så tar vi kontakt på et senere tidspunkt for avtale om oppstart.

 

Vår tjeneste og service

Våre saksbehandlere er alltid klare for å hjelpe deg som kunde, men om du opplever lengre responstid enn normalt håper vi på forståelse for dette.

Som ett av våre ledd i forbindelse med forebyggende smitte, så vil våre saksbehandlere til tider ha hjemmekontor. Dere kan fortsatt prøve å nå oss på telefon, men pga dagens situasjon så vil vi henstille alle om å kontakte oss pr mail. post@saetherelektriske.no. Vi vil ta kontakt/besvare forespørsler så raskt som mulig.

Vår serviceavdeling har noe redusert bemanning pga servicemontører som må være hjemme i omsorgspermisjon.

I kommende uker utfører vi ikke hjemmebefaringer iht prisforespørsler. Send gjerne en detaljert beskrivelse på e-post og så skal vi gi en pris så godt det lar seg gjøre.

 

Servicemontører eller prosjektledere på hjemmebesøk

Våre ansatte er opplært og utstyrt for å kunne fungere som normalt under besøkene. Under alle besøk følger vi de retningslinjer gitt av myndighetene.

Om du skal ha besøk av oss og du/noen i din husstand er syk/mulig syk eller i karantene, ber vi deg ta kontakt med oss for å booke om din avtale.

Hvis du nylig har hatt besøk av en av våre montører eller prosjektledere, og du senere har fått påvist COVID-19 eller om du nylig har kommet tilbake fra et høyrisikoområde, ønsker vi at gir oss beskjed om dette på post@saetherelektriske.no. Dette for at vi da kan igangsette riktig tiltak.