Send oss en forespørsel

Koronavirus (Covid-19)

Kjære kunde

Vi i Sæther Elektriske tar Korona på største alvor og vil gjøre vårt for å forebygge smitte.

Ved bestilling av serviceoppdrag o.l, så ber vi om at det oppgis om det er mistanke om sykdom, karantene eller lignende. Dette for at vi skal unngå å utsette våre montører og andre for unødig fare.

På grunn av nye retningslinjer, og økt smitte blant befolkningen, har vi valgt å ikke ta imot kundebesøk i våre lokaler. Vi utfører heller ikke befaringer. All korrespondanse vil inntil videre foregå pr. telefon (40 49 49 92) eller epost ( post@saetherelektriske.no)

 

Servicemontører eller prosjektledere på hjemmebesøk

Våre ansatte er opplært og utstyrt for å kunne fungere som normalt under besøkene. Under alle besøk følger vi de retningslinjer gitt av myndighetene.

Om du skal ha besøk av oss og du/noen i din husstand er syk/mulig syk eller i karantene, ber vi deg ta kontakt med oss for å booke om din avtale.

Hvis du nylig har hatt besøk av en av våre montører eller prosjektledere, og du senere har fått påvist COVID-19 eller om du nylig har kommet tilbake fra et høyrisikoområde, ønsker vi at gir oss beskjed om dette på post@saetherelektriske.no. Dette for at vi da kan igangsette riktig tiltak.