Sæther Elektriske AS

Vi er en lokal elektriker-bedrift som ble etablert i 1975 i Lillestrøm, og har i dag 23 ansatte med stolthet for faget og som stortrives i en hektisk hverdag. Sæther Elektriske er en del av den landsomdekkende elektrikerkjeden EL PROFFEN som utgjør 182 bedrifter. Vi leverer tjenester til det næringslivet, privatpersoner og det offentlige. Våre elektrikere har bred erfaring og kan tilby montering av svak- og sterkstrøm til alle typer bygg.

Org.nr. 915 243 398

Siden vi ble stiftet i 1975 har vi hatt som fokus å levere god kvalitet og topp service ut mot våre kunder. Vi er en elektriker-bedrift med dyp lokal forankring i Lillstrøm og har bygget oss oppp til å bli en kjent leverandør i markedet. Som kunde skal du være trygg på at du får konkurransedyktige priser og godt håndverk. 

Den solide kompetansen internt og lange erfaringen i bransjen gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner. Vi er en annerledes og nytenkende el-installatør som fokuserer på markedets beste løsninger. Våre ansatte får derfor all nødvendig skolering og kompetanse ved å delta på kurs og seminarer som er relevant for vår bransje. 

Våre verdier

 • Kvalitet
 • Pålitelig
 • Nytenkende
 • Faglig dyktige
 • Serviceinnstilte

For oss har det alltid handlet om å levere best mulig resultater for våre kunder. Kvaliteten på arbeidet kommer fra god intern kompetanse og lang erfaring innenfor bransjen. Våre montører trives og jobben og motiveres av å levere sluttresultater med høy kvalitet.

For oss handler det om at våre kunder skal kunne stole på at arbeidet blir utført som avtalt. Som kunde skal du oppleve at vi kommer til tiden og holder det vi lover. Vi stiller alltid opp for våre kunder!

Bransjen utvikler seg raskt og det kommer stadig ny teknologi, produkter og arbeidsmetoder. Vi er opptatt av å ta i bruk det nyeste på markedet og sørge for at man har oppdatert kompetansen internt. Dette betyr at vi kan gjøre jobben mer effektivt og med høyere kvalitet. 

For å holde tritt med utviklingen i bransjen har vi hatt et fokus på å være faglig dyktige på det vi tilbyr av tjenester. Våre ansatte er regelmessig på kurs og seminarer for å øke kompetansen. Vi har ansatte som spesialiserer seg for å være best innenfor sitt fagområde.

Vi har alltid tatt vare på våre kunder gjennom å levere god service og stille opp når det trengs. Våre montører trives i arbeidet og de skal alltid møte deg med et smil. Det handler om å gjøre det lille ekstra for kundene våre. Fra start til slutt skal du oppleve at alle du er i kontakt med gjør sitt ypperste.

Velkommen til oss i Sæther Elektriske!

Vi har kjernekompetanse innen følgende:

 • Boliginstallasjon
 • Næringsinstallasjon
 • Smarthusløsninger
 • KNX-installasjoner
 • Styresystem
 • Ladeanlegg elbil