Til hovedinnhold

Fjellhamar Torg

Prosjektet ble ledet av Realbygg AS og bestod av 3 blokker med totalt 145 leiligheter. Vi hadde ansvaret for prosjektering og el-installasjoner i alle leiligheter og garasjeanlegget.

Boligblokkene er etablert med felles gårdsplass som ligger en etasje over gateplan. I sokkeletasjen er det etablert 6 000 kvm næringslokaler. De 2 underetasjene har plass for ytterlige 500 kvm forretningslokaler samt parkering for både boligeiere og pendlere som bruker toget.

Sæther Elektriske AS

Vi hadde ansvaret for prosjektering og installasjon i alle leilighetene og garasjeanlegget. Det ble også klargjort for næringslokaler med lysstyring, brannvarsling og dataanlegg. Vi installerte fulldekkende dynamisk el-bilanlegg i p-kjelleren. Med vår kompetanse har man bidratt til å uforme en god teknisk- og energieffektiv løsning.

Vi har hatt saksbehandler, RIE, anleggsleder/bas, dyktige montører og lærlinger inne på prosjektet. Til sammen har vi utviklet et fremtidsrettet el-anlegg med lavt energiforbruk. Anlegget bruker smarte lysstyringssystemer, dynamisk lasstyring av el-billadere og miljøvennlige produkter.

Takk for at vi fikk muligheten til å bidra på prosjektet.