Fjellhamar Torg

Fjellhamar Torg var et prosjekt ledet av Realbygg AS. Det består av tre blokker med totalt 145 leiligheter og næringslokaler. Boligblokkene er etablert med felles gårdsplass som ligger en etasje over gateplan. I sokkeletasjen er det etablert 6 000 kvm næringslokaler. De 2 underetasjene har plass for ytterlige 500 kvm forretningslokaler samt parkering for både boligeiere og pendlere som bruker toget.

Sæther Elektriske

Vi hadde ansvaret for prosjektering og installasjon i alle leilighetene og garasjeanlegget. Det ble også klargjort for næringslokaler med lysstyring, brannvarsling og dataanlegg. Vi installerte fulldekkende dynamisk el-bilanlegg i p-kjelleren. Med vår kompetanse har man bidratt til å uforme en god teknisk- og energieffektiv løsning.

Vi har hatt saksbehandler, RIE, anleggsleder/bas, dyktige montører og lærlinger inne på prosjektet. Til sammen har vi utviklet et fremtidsrettet el-anlegg med lavt energiforbruk. Anlegget bruker smarte lysstyringssystemer, dynamisk lasstyring av el-billadere og miljøvennlige produkter.

Takk for at vi fikk muligheten til å bidra på prosjektet.