Send oss en forespørsel

Styresystemer

Styresystemer

Vi setter opp styresystemer i Oslo og Akershus

Som en allsidig elektroentreprenør, utfører vi alle tjenester innen svak-og eller sterkstrøm. Fra det tradisjonelle til det utradisjonelle. I vår bransje skjer utviklingen fort, og vi fokuserer derfor på nytt utstyr, nye arbeidsmetoder og produkter innen styresystemer.

Våre fagfelt

  • Spredenett
  • Brannvarsling
  • IT- Datanlegg
  • Kabelnett for tele og data
  • Antenneanlegg
  • Styresystemer

Styring av lys og varme

Vi tar på oss installasjon av styresystemer. Detter er systemer for lysstyring, varmestyring i industribygg, offentlige bygg og private boliger.

Ved å installere et styresystem for lys, kan man spare mye penger, energi og miljø. Lyset kan styres slik at det slås av når det ikke er bevegelse i rommet, med såkalte bevegelsessensorer. På samme måte vil lyset slå seg på igjen når man beveger seg i rommet. Driver man restaurant kan man få lyset til å dimmes gradvis ved at det blir mørkere ute om kvelden. Dette er med på å skape en avslappende atmosfære for gjestene.

Styresystemet for varme fungerer litt anderledes. Det finnes systemer som man kan stille inn på tid og på en bestemt temperatur. Fordelen med varmestyring er at inneklimaet blir bedre og mer stabilt, noe som er en fordel her til lands med tanke på de store temperaturforskjellene vi har. I næringsbygg er det snakk om enorme energisparinger ved bruk av et varmeregulerende system.

Styresystemer for auditorier og møterom

Gjør det lettere med presentasjoner. Få lerrettet opp og ned via styringspanelet på kateteret. Reguler lyd og lys i auditoriet fra samme panel. Et skikkelig styresystem og godt presentasjonsutstyr er viktig på konferanser, seminar og møter. Om din bedrift/organisasjon har behov for møteromsutstyr eller har presentasjonsbehov så har vi ulike løsninger.

De moderne styringssystemene bidrar til at brukerne slipper å forholde seg til mange forskjellige fjernkontroller, og isteden betjener møterommet eller auditoriet med et touch-panel med et grafisk utformet brukergrensesnitt. Moderne touchpaneler kan også leveres trådløse, slik at du som foredragsholder eller møteleder kan bevege deg fritt i møterommet.

Spesialister på installasjon av styresystemer i Lillestrøm, Lørenskog, Oslo og Akershus